verado-lite

Suzuki GSX-R 125 “The Lightweight Class”

Suzuki GSX-R 125 “The Lightweight Class”

Suzuki GSX-R 125 “The Lightweight Class”

A legkönnyebb, ezzel a jelzővel mutatta be a Suzuki az új 125-ös GSX-R-t.

A gyár szerint ez lesz a legjobban gyorsuló és a legkisebb súly-lóerő arányú 125-ös a piacon.

Mivel a 11kw-os korlát miatt meg van kötve a kezük, így motorerő terén sok csodát nem lehet tenni, muszáj volt tehát lefaragni a tömeget. Állítólag az ára is alacsonyabb lesz a riválisoknál, így könnyen lehet, hogy ez lesz a legkapósabb kezdőmotor, mert a kinézetre nem lehet panasz.

 

Kucs nélüli indítás ami egyedülálló a kategóriában!

Az első lámpa kicsit érdekesre sikerült, de nem megszokhatatlan, viszont a kulcs nélküli indítás miatt kapott 1 kapcsolót, ami szerintünk egy mikrohullámú sütőtől való. (Helmet szerint, ha kifogy a benzin csengetéssel jelzi)

Amire viszont nem lehet panasz az a műszerfal, egy nagy motoron is simán megállná a helyét.

Tehát néhány apró részletet kivéve egy igazán ütős 125-ösel álltak elő ami simán megállja a helyét az igen erős mezőnyben.

És a végére a promo videó:

Képek: suzuki.com

Kommentek
MotoSunday

MotoSunday

 - 

Ajánlott bejegyzések

Öltönyben ne sportolj! – Suzuki AN 400 Burgman teszt – 2018

Sok motorossal ellentétben engem kellemes érzelmek kötnek a CVT-s rakétákhoz, mert első motorom is robogó volt. Szerencsére volt már tapasztalatom az olasz ipar rendszámos testvéreivel is, de japán eddig még kimaradt a szórásból. Többek között ezért is nagyon lelkesen vetettem neki magam a NAGYROBOGÓNAK, aki idénre teljesen átöltözött. Kommentek

Tovább
Motovlog verseny 2018

2017 az év, amikor a legenda elkezdődött, és most 2018, amikor – ahogy azt Freddie Mercury is megénekelte – “The show must go on”. Kommentek

Tovább