verado-lite

Legjobb olcsó akciókamerák!

Legjobb olcsó akciókamerák!

Legjobb olcsó akciókamerák!

Bizonyára sokan hallottatok már a GoPro-ról. Viszont a százezres árak alatt is van választék, méghozzá nem is kevés. Az akciókamerák piaca egyre nagyobb, ezért a legtöbb gyártó igazi versenyt fut, hogy minél olcsóbb és jobb terméket adjon a kezünkbe.

REKLÁMvízlepergető réteg bevonat motoros bukósisakhoz plexihez
SJCAM:

Egyik legsikeresebb kamerájuk az SJ4000, ami a mai napig kiváló képet biztosít és rengeteg tartozék jár hozzá. Lehetőségünk van full HD felvételre, az ára pedig 2016-ban úgy 20.000Ft körül mozog. Több verzióját is megtalálhatjuk neki, wifis, illetve egy “plusz” kiadásban. Hátránya, hogy csak 30fps-re képes, illetve nincs lehetőségünk külső mikrofont használni vele, kivéve, ha megbabráljuk picit a kamerát, de ez nem ajánlott, mert könnyen kárt tehetünk benne!

sjcams

A csapatunkból én magam is használtam, VFR Rider pedig igazi megrögzött SJCAM felhasználó. Íme az SJ4000 képe első kézből:

Hawkeye:

A Firefly 6S névre hallgató akciókamera olyan sok mindent kínál csupán 22.000Ft-ért, hogy az ember már kételkedne benne. 4K felbontástól kezdve, full HD 60fps rögzítésen keresztül még képstabilizálást is kapunk! Viszont itt is egyetlen negatívumot ki kell emelnem, mégpedig hogy nincs lehetőségünk külső mikrofont használni.
firefly6scams

YI:

2015-ben még Xiaomi Yi néven futó kamera mára a Yi Action Camera névre hallgat. Lehetőségünk van full HD 60fps-re, az ára pedig 27.000Ft körül mozog. Illetve még megemlítésre kerülhet a képstabilizációs funkció benne, ami az SJ4000-ből hiányzik. Neki a nagyobb testvére 4K felbontásra is képes. Negatívuma, hogy nem jár mellé tartozék és itt sincs lehetőségünk külső mikrofon használatára.

GitUp:

Nemrég jelent meg a piacon a GitUp nevezetű cég, akik tudták, hogy mi hiányzik az eddigi olcsóbb akciókamerákból. Nem csak a külső mikrofonra gondoltak itt. Tudták, hogy ennél több kell, amit a Git2 kamerájuktól meg is kaptunk. 2K felbontás, gyro stabilizáció, g-szenzor, RAW fotó formátum és még sorolhatnám… Mindezt 32.000Ft-ért megkapjuk! Ha pedig picit mélyebbre nyúlunk a zsebünkben akkor 38.000Ft-ért meg tudjuk vásárolni “pro” verzióban, ami mellé járnak már tartozékok is.
gitupcams

Kommentek

MotoSunday

 - 

Ajánlott bejegyzések

Csináld magad – markolatfűtés

Vannak azok az őrültek – és ide sorolom magamat is -, akik 10 fok alatt is kimerészkednek kétkerekű járgányaikon. A hideg nem csak a motort, de a motorost is megviseli, ezért elengedhetetlen a megfelelő felkészülés. Kommentek

Tovább
Motovlogoljunk! – Mi a megfelelő kamera?

Nemrég elkezdtünk egy amolyan “motovlogger kisokos” rovatot, ahol felbontva külön-külön segítünk nektek. Helmet már részletesen összefoglalta nektek, hogy mik szükségesek a motovlogoláshoz, most pedig lássuk, mire kell ügyelni a kamera kiválasztásánál! Kommentek

Tovább