verado-lite

Milyen lehet a kínai kávé? – Keeway Café Racer 152

Milyen lehet a kínai kávé? – Keeway Café Racer 152

Milyen lehet a kínai kávé? – Keeway Café Racer 152

Az utóbbi időben egyre jobban teret hódítanak maguknak a cafe racerek, elég csak végignézni a gyártók kínálatit. Mivel senki sem szeretne lemaradni, ezért a kínai Keeway is bemutatta saját cafe racer motorját.

REKLÁMvízlepergető réteg bevonat motoros bukósisakhoz plexihez

A szimplán cafe racer 152-nek nevezett motort őszintén nem nagyon tudom hova tenni. A motor A1-es erőt ad le, ezért remélem, hogy a 152 is csak egy fantázianév és bele fog férni a 125ccm-es korlátba.

Ha valóban kapunk tőlük egy A1-es jogsiba beférő gépet, akkor még szimpatikus is lehet a gép sokak számára, mert a keeway-es árcédulákon nem szokott olyan vastagon fogni a toll. Igaz, hogy ehhez sok kompromisszumot kell kötni és nem véletlen a kínai motorok ‘hírneve’.

Igazából csak a helyükön kell kezelni ezeket a motorokat és nem szabad összehasonlítani a többször annyiba kerülő kategóriatársaikkal, ugyanis ezek az árak legtöbbször az alkatrészek minősége miatt ilyen alacsonyak. Alá tudom ezt támasztani.

Nekem is az első kétkerekűm egy kínai robogó és sok alkatrészt kellett lecserélni, hogy tényleg megbízható legyen. Mindenesetre azt gondolom, hogy ez sok embert nem fog elriasztani, mert ez egy CAFE RACER és a cafe feelinget reméljük megkapjuk ettől is.

Képek: motoscustom125.com, www.motociclismo.it

Kommentek

Helmet

 - 

https://www.youtube.com/helmetmotovlog

Ajánlott bejegyzések

Riasztó beszerelése motorba

A szokásos internetes piacterekről rendelhető riasztók olcsók, 2-3 hét alatt ideérnek. No de hogy kerül majd a motorba? MZ/X megmutatja nekünk, irány a garázs! Kommentek

Tovább