verado-lite

Meghalt George Michael, a BSA kabátok legismertebb arca

Meghalt George Michael, a BSA kabátok legismertebb arca

Meghalt George Michael, a BSA kabátok legismertebb arca

George Michael a 80-as évek pop ikonja 2016. december 25-n, 53 éves korában szívelégtelenségben elhunyt. Karrierje a Wham formációval ívelt fel, majd szólistaként is képes volt a folyamatos megújulásra. És hogy mi köze neki a motoros világhoz? Olvasd tovább és megtudod.

REKLÁMvízlepergető réteg bevonat motoros bukósisakhoz plexihez

Publikusan nem lehetett látni róla motoros felvételeket, igazán nem is tudni, motoros volt-e. Azt viszont igen, hogy 1987-as Faith címet viselő albuma (mely ’88-ban Grammy-díjas lett) egyik meghatározó design eleme egy klasszikus BSA motoros dzseki volt. Ezzel a stílussal gyakorlatilag szexszimbólummá vált rajongói körében.

Ő maga ugyan elutasította a szépfiú képet, de saját maga is bevallotta, hogy a keresztet ábrázoló fülbevalója, a motoros kabát és az alatta viselt póló nagyban hozzájárult a sikereihez. Így történt hát, hogy az 53 éves sztár és BSA képtársítás egybeforrt.

Kommentek

MotoSunday

 - 

Ajánlott bejegyzések

Sixgear Trail motoros kabát és nadrág

Tavaly augusztusban vásároltam egy Sixgear Trail kabátot és nadrágot, és mintegy 8000 km után írnék pár sort a benyomásaimról. (A cikket olvasónktól kaptuk, becenevén Pilóta. Ha neked is van hasonló tapasztalatod egy motorral, vagy motoros termékkel, oszd meg velünk bátran!) Kommentek

Tovább