verado-lite

Akciókamera ragasztóstalp eltávolítása

Akciókamera ragasztóstalp eltávolítása

Akciókamera ragasztóstalp eltávolítása

Aki már rendelt akciókamerát biztos belefutott az úgymond “adhesive” talpba, aminek különösebben magyar neve nincs. Ezekről a tartozékokról ha levesszük a fóliát és felhelyezzük őket például egy bukósisakra, akkor az biztos, hogy onnan le nem szedjük többé… Kivéve, ha fogunk egy hajszárítót. Igen, tényleg azt!

REKLÁMvízlepergető réteg bevonat motoros bukósisakhoz plexihez
Közeleg a tavasz és lehet, hogy rosszul tettétek fel például az egyik ilyen talpat, vagy csak szimplán egy, már régebben felhelyezettől szeretnétek elbúcsúzni. Egy drónhoz való tartozékra volt az enyém felragasztva, ami így nézett ki:

Szép-szép, viszont most képzeljetek a helyére egy bukósisakot. Mint feljebb említettem, csak egy hajszárítóra és pár perc türelemre van szükségünk, utána megszabadulunk tőle. Íme a fegyver:

A hajszárítóval kezdjétek el melegíteni a tartozékot. Nyugi, nem fog se kigyulladni, se felrobbanni…

Pár perc elteltével próbáljátok meg leszedni róla. Ha nem adja magát, akkor melegítsétek még egy darabig…

Legtöbb esetben a ragasztó és a talp külön utat választanak, viszont nem is ajánlatos az újboli felhasználása! Minden ragasztóstalptól megszabadulónak kellemes hajszárítózást! Végeredmény:

Kommentek

MotoSunday

 - 

Ajánlott bejegyzések

Problémák adódtak a karma drónnal

Így 2016-ban talán az egyik legkellemetlenebb hullám a Samsungot kapta el a Note 7 okozta kellemetlenségek miatt. Most viszont a GoPro-nál is adódtak gondok, pontosabban az új drónjuknál, a Karma-nál. (A név kötelez!) Kommentek

Tovább