verado-lite

Rózsaszín álom – Ecsegi Szandra lesz a vendégünk

Rózsaszín álom – Ecsegi Szandra lesz a vendégünk

Rózsaszín álom – Ecsegi Szandra lesz a vendégünk

Ha most valaki azt mondaná, hogy van egy csaj, aki rózsaszín motorral rohangál, fejleszt egy appot és közben a bakancslistája 2 életre is elég, azt mondanám: ez hülyeség. Márpedig van ilyen.

REKLÁMvízlepergető réteg bevonat motoros bukósisakhoz plexihez

Versenycica (mert sokan így ismerik) egy feltűnő vason közlekedik: pink és tele van mindenféle plüss díszítéssel. Nem rég ugye pont Real Mike videójában tűnt fel úgy, hogy menet közben kiszúrta.

Szerintem mindenki megállt volna 😀 A motort amúgy Züminek nevezte el és komoly rajongótábora is lett. Mondhatnánk, Zümi és Szandra jó úton halad a celebbé váláshoz azzal a különbséggel, hogy Szandra le is tesz az asztalra valamit: diplomamunkája és hobbija egy olyan alkalmazás fejlesztése, ami a közlekedőket segíti hasznos információkkal. Ez a “Vezess App”.

.

Tehát nem egy üresfejű plázacica lesz a vendégünk, hanem egy jókedvű, bohókás, önmagát vállaló vagány csaj, aki mindannyiunknak ad magából egy darabot szellemi termékén keresztül.

Figyeljétek a Facebook oldalunkat vasárnap este 18:00-tól az adás linkjéért, vagy iratkozzatok fel Youtube csatornánkra, hogy rögtön értesülhessetek a kezdésről.

Kommentek

MotoSunday

 - 

Ajánlott bejegyzések

Podcast felmérés

3. éve mérik fel a magyar podcastek hallgatottságát, a tavalyihoz hasonlóan idén is benne vagyunk. Kommentek

Tovább
Faterok motoron – apukák liveja

Mindenki tudja, hogy a motoros apuka olyan, mint egy normál apuka, csak sokkal menőbb. Ez bizonyára fordítva is igaz. Sőt, a férjem szerint, egy motoros apuka abban különbözik egy “sima” motorostól, hogy 50%-kal szexisebb. 😀 Kommentek

Tovább