verado-lite

Rózsaszín álom – Ecsegi Szandra lesz a vendégünk

Rózsaszín álom – Ecsegi Szandra lesz a vendégünk

Rózsaszín álom – Ecsegi Szandra lesz a vendégünk

Ha most valaki azt mondaná, hogy van egy csaj, aki rózsaszín motorral rohangál, fejleszt egy appot és közben a bakancslistája 2 életre is elég, azt mondanám: ez hülyeség. Márpedig van ilyen.

Versenycica (mert sokan így ismerik) egy feltűnő vason közlekedik: pink és tele van mindenféle plüss díszítéssel. Nem rég ugye pont Real Mike videójában tűnt fel úgy, hogy menet közben kiszúrta.

Szerintem mindenki megállt volna 😀 A motort amúgy Züminek nevezte el és komoly rajongótábora is lett. Mondhatnánk, Zümi és Szandra jó úton halad a celebbé váláshoz azzal a különbséggel, hogy Szandra le is tesz az asztalra valamit: diplomamunkája és hobbija egy olyan alkalmazás fejlesztése, ami a közlekedőket segíti hasznos információkkal. Ez a “Vezess App”.

.

Tehát nem egy üresfejű plázacica lesz a vendégünk, hanem egy jókedvű, bohókás, önmagát vállaló vagány csaj, aki mindannyiunknak ad magából egy darabot szellemi termékén keresztül.

Figyeljétek a Facebook oldalunkat vasárnap este 18:00-tól az adás linkjéért, vagy iratkozzatok fel Youtube csatornánkra, hogy rögtön értesülhessetek a kezdésről.

Kommentek

MotoSunday

MotoSunday

 - 

Ajánlott bejegyzések

Sisak a földön, főnix a tankon, és hogyan tüntess el egy motorost három nap alatt

A jó motoros nem a szerencsére bízza az életét, hanem a tudásához és tapasztalatához mérten vállal kockázatot. Mégis előfordulnak olyan helyzetek, ami után bizony bevallja magának az ember, hogy nem az ügyességén, hanem a szerencsén vagy a gondviselés kegyelmén múlott, hogy nem történt komoly baj. De vajon egy-egy kabalával, vagy rituáléval, esetleg jó kívánsággal szélesebbé […]

Tovább