verado-lite

Laller a MotoSundayben

Laller a MotoSundayben

Laller a MotoSundayben

Hányszor látni terepmotort templomban? Vagy hány helyen vehetsz magadnak egy kilométer utat a Dakarra? Vajon Te bírnád-e azt a fizikai és mentális megterhelést, ami a sivatagban nehezedik az emberre? Horváth Lajos “Laller” lesz a podcast vendége.

REKLÁMvízlepergető réteg bevonat motoros bukósisakhoz plexihez

Édesapja a váci cross atyja, ekkor csapta meg a benzingőz. Első saját motorja egy Simson volt. Egy rallys kitérő után ismét a kétkerekűek világában találta magát, a tereprally pedig főnöke javaslatára lett választott sportja.

A 2017-es Dakaron elindult, s bár nem fejezte be, mindenképpen csodálatra méltó az, amit elért. Hiszen mindezt munka mellett érte el.

Az első Dakarjának élménybeszámolója mellett már a jövőről is kérdezzük, hiszen 2018-ban ismét nekivág. 2017. március 5-én 19:00-kor várunk mindenkit a Youtubera, addig pedig kövess minket a Facebookon.

Kommentek

MotoSunday

 - 

Ajánlott bejegyzések

Podcast felmérés

3. éve mérik fel a magyar podcastek hallgatottságát, a tavalyihoz hasonlóan idén is benne vagyunk. Kommentek

Tovább
Faterok motoron – apukák liveja

Mindenki tudja, hogy a motoros apuka olyan, mint egy normál apuka, csak sokkal menőbb. Ez bizonyára fordítva is igaz. Sőt, a férjem szerint, egy motoros apuka abban különbözik egy “sima” motorostól, hogy 50%-kal szexisebb. 😀 Kommentek

Tovább