verado-lite

Csapat került Laller mögé

Csapat került Laller mögé

Csapat került Laller mögé

A napokban Laller egy térdkorrekciós műtéten esett át, mely sikeresen zárult. A jó hír mellé pedig egy komplett csapatot is kapott, így a jövő évi Dakaron már Quebeck Laller Racing Team nevezéssel állhat rajthoz.

REKLÁMvízlepergető réteg bevonat motoros bukósisakhoz plexihez

Filip Dániel csapatfőnök és a főtámogató Quebeck ügyvezetője elmondta: a versenyzőnek nem szabad mással foglalkoznia, csak a versenyzéssel, minden máshoz kell egy csapat. Így Laller mögé most már komplett szerelő gárda, marketinges, sajtós áll.

Horváth Lajos Laller az előző verseny mentális felkészültségének hiányát vetette fel, mivel energiáinak jó része a szervezésre összpontosultak. Remélhetőleg az új csapatfelállással ez változni fog és 2018-ban a teljes távot végigmotorozza a váci versenyző.

Kommentek

MotoSunday

 - 

Ajánlott bejegyzések

Laller műszaki hiba miatt kiállt a versenyből

A Dakar Rally első napjának bevezetője után egyből mélyvízbe dobták a mezőnyt a szervezők. A Piscótól rajtoló és egy hurokba ugyanoda visszavezető speciál szakasz nem kímélte a versenyzőket és a technikákat sem. Sokaknak meggyűlt a baja a dűnékkel, történtek látványos bukások is. Kommentek

Tovább