verado-lite

Laller – Túl a műtéten, irány a Hellas Rally!

Laller – Túl a műtéten, irány a Hellas Rally!

Laller – Túl a műtéten, irány a Hellas Rally!

A januári Dakar rally már régen volt, de még sokan hordozzák magukban az emlékét. Közéjük tartozik Horváth Lajos is, ám a váci versenyzőt ez most nem feltétlenül teszi boldoggá. Ugyanis a húsvéti szünet apropóján egy kisebb tojás nagyságú csontkinövést kellett kioperálni a bal térdéből.

REKLÁMvízlepergető réteg bevonat motoros bukósisakhoz plexihez
A beavatkozásra az előző héten került sor, és az egynapos operáció után már az otthonában pihenhet Laller. Azonban lazításra nem lesz túl sok idő, hiszen május végén startol a Hellas Rally.

“Tavaly, a Dakarra való éves felkészülésem során alaposan megizzasztott az edzőm, aminek hatása a súlyomon is meglátszik. Ez örvendetes, viszont a célzott sorozatterhelés hatására megizmosodott ízületeket elkezdte bántani, nyomni egy régi csontkinövés. Ez olyannyira zavaró volt, hogy gyakorlatilag elviselhetetlenné is vált, és a komoly fájdalmak mellett erősen akadályozta már mind az edzésmunkám, mind a motorozásom.”

 A műtét utáni napokban sok fájdalma volt, de azóta már jobban érzi magát Laller. Elszántsága is erősödött, amint újra motorra ülhet folytatja a 2018-as Dakarra való felkészülést!

“Ez egy szükséges rossz volt, amin át kellett esni, túl kellett lendülni. Hála az Ars Medica Lézerklinika orvosainak, minden a tervek szerint alakul, a felépülésem rendben zajlik. A fájdalom is lassacskán tovaszáll, muszáj is neki, hiszen már több mint egy hete elhagytam a kórházat. Egész pontosan három hét lesz a lábadozás, ezek után elkezdhetem terhelni a lábam, és belefoghatok ismét az edzésekbe. Hat hét után gyógyultnak vallhatom magam, és ismét motorra ülhetek! Utána pedig már jön is a Hellas rally Görögországban, amely a köves, sziklás talaja miatt nagyon fontos eleme lesz a 2018-as Dakarra való ráhangolódásnak!”

– zárta mondandóját Laller.

Kommentek

MotoSunday

 - 

Ajánlott bejegyzések

Laller műszaki hiba miatt kiállt a versenyből

A Dakar Rally első napjának bevezetője után egyből mélyvízbe dobták a mezőnyt a szervezők. A Piscótól rajtoló és egy hurokba ugyanoda visszavezető speciál szakasz nem kímélte a versenyzőket és a technikákat sem. Sokaknak meggyűlt a baja a dűnékkel, történtek látványos bukások is. Kommentek

Tovább