verado-lite

Motorozz okosan – Red Rider és Mad Bandit

Motorozz okosan – Red Rider és Mad Bandit

Motorozz okosan – Red Rider és Mad Bandit

Mivel fontosnak tartjuk, hogy a motorosok megítélését ne a sztereotípiák alapozzák meg, illetve, hogy igyekezzünk példát mutatni, elkezdtünk egy “motoros kihívást”.

REKLÁMvízlepergető réteg bevonat motoros bukósisakhoz plexihez

Köszönjük minden autósnak, motorosnak, biciklisnek, gyalogosnak és galambnak, aki ezeket a videókat megnézve meglátja bennünk azt a hétköznapi embert, aki büszke az országára, megyéjére, városára, és felelősségteljesen közlekedik. Célunk, hogy bemutassunk olyan helyeket, ahova érdemes kiruccanni, vagy ha már jártatok ott, meglássatok azt, hogy egy-egy motoros társunk milyen szemmel látja azt.

A következő videóban Red Rider mutatja be Orosházát, mely a szívéhez nőtt és ha nem is egy világváros, mindent megtalálni ott, amire szükség lehet. Red hihetetlen poénos módon közelítette meg ezt a kérdéskört. Nézzétek, élvezzétek.

A másik kihívott Mad Bandit aki a Zselicbe kalauzol el bennünket. A gyönyörű természetet szavakkal úgysem lehet leírni, beszéljen hát helyettem a videó.

Red Rider kihívottja Hollywood Honda, Mad Bandité pedig Alpland Rider. Kíváncsian várjuk a további kihívottak mit mutatnak be nekünk. Remélem ezek a videók kedvet adnak egy kiránduláshoz, bemutatnak egy olyan helyet amiről még nem is hallottatok vagy csak egyszerűen kedvet kaptok, hogy motorra pattanjatok és elinduljatok egy tartalmas és gyönyörű tájakon át vezető gurulásra.

Széles Utat!

Kommentek

newo

 - 

Ajánlott bejegyzések