verado-lite

Tomracing Motorsport Team az Euroringen

Tomracing Motorsport Team az Euroringen

Tomracing Motorsport Team az Euroringen

A Tomracing Motorsport Team szinte valamennyi motorversenyzőjének programja lesz hétvégén. Az Euroring ad otthont a MAMS Kispályás OB-nak és MAMI Kupának, valamint Supermoto OB-nak, előbbin Surányi Zoltán és Surányi Balázs áll rajthoz, míg Hartmann Ferenc listavezetőként várhatja a supermoto bajnokság második vonalának küzdelmeit.

REKLÁMvízlepergető réteg bevonat motoros bukósisakhoz plexihez

És ne feledkezzünk meg külföldön versenyző fiainkról sem, Sebestyén Péter Angliában a Superbike Világbajnokság Supersport kategóriájában lesz érdekelt, míg Görbe Soma az Olasz Bajnokság Ohvale 160-as géposztályában húzza a gázt Franciacortában.

De most térjünk vissza a hazai sorozathoz, Surányiéknak nem sikerült rosszul a nyitóhétvége, de ezúttal többet vár magától az apa, és a fiú is:

„Sajnos kevesebb időt tölthettem felkészüléssel, mint szerettem volna. Ennek ellenére igyekszem közelebb férkőzni a pódiumhoz, és jobban teljesíteni az előző versenyekhez képest. Az Euroring fekszik nekem, úgy gondolom, hogy az itt összeszedett rutinom sikerül majd kamatoztatni, és jó eredményre váltani. Balázs fiam ellenben ismételten rengeteget edzett, és ha lesz egy kis szerencséje, akár már most hétvégén kiugróan teljesíthet.”

– mondta el Surányi Zoltán édesapa.

Surányiék

A tehetséges fiának szándéka két sorozatban is rajthoz állni, hiszen Balázs a Mini GP-s szereplése mellett édesapjához hasonlóan a robogók között is pályára lép a tervek szerint.

Hartmann Ferenc legutóbb nagy előnnyel, magabiztosan nyert, így érthető okokból bizakodva várja a szombati versenyeket:

Hartmann Ferenc

„Természetesen nagyon várom már az előttünk álló futamokat, hiszen kellemes érzésekkel, és szép eredménnyel kezdtem a szezont. Nem tervezek mást a továbbiakban sem, arccal előre a győzelemért – ez az ars poeticám. Egyetlen nehézséget az Euroring új supermoto nyomvonala jelentheti, amihez még nem volt szerencsém. De a formám jó, a kedvem remek, és a technika is egyben van, így bátran mondhatom, minden adott a jó sorozat folytatásához. Rajtam semmi sem múlik majd!”

– vélekedett a máriapócsi futamgyőztes.

A Tomracing supermoto szakágához köthető aktuális hír még, hogy Kecskeméti Márk, a csapat sokszoros hazai-nemzetközi bajnokának, címvédőjének műtött térde szépen javul. Márk nagyon elszántan készül, és úgy néz ki, visszatérésére sem kell már túl sokat várni:

„Még tart a pauzám, de egy hónap múlva újból elkezdhetem a motoros edzéseket, kettő elteltével pedig már a versenyzéshez is visszatérhetek. Addig folytatódik a rehabilitációm, amely gyógytornából, kondicionáló edzésből, futásból és kerékpározásból áll. A célom, hogy mielőbb visszaépítsem az izomzatot a műtött lábamra, hiszen az augusztusi és szeptemberi fordulókon már ott akarok lenni a rajtrácson! Ám addig sem unatkozom, supermoto edzéseket tartunk egy pilóta barátommal a feltörekvő ifjúságnak, távlati céljaim között szerepel, hogy a mentorkodással foglalkozzam. De ott leszek az Euroringen is, ahol Hartmann Ferenc csapattársam versenyzését fogom segíteni.”

Kecskeméti Márk

UPDATE: Aszalós Ádám, többszörös Magyar Bajnok gyorsasági motorversenyző és robogóversenyző csatlakozott a Tomracing csapatához, hogy Scooter kategóriában versenyezzen és már a hétvégén ott lesz a többiekkel az Euroringen.

Tavaly forgatott videójuk:

Kommentek

MotoSunday

 - 

Ajánlott bejegyzések

Drámai Tomracing siker Mostban!

A hétvégén Csehországban rendezték a Minibike Európa bajnokság soros fordulóját, melyen a Tomracing Motorsport Team is képviseltette magát. A csapat fiatal reménysége Surányi Balázs újfent igazolta, bajnoki vér csörgedezik az ereiben. Balázs azonban a szenzációs második helye mellé egy sajnálatos csonttörést is összeszedett. Kommentek

Tovább