verado-lite

Vasárnap albán rali

Vasárnap albán rali

Vasárnap albán rali

Két nap alatt 1800km, Tiranából startolva megkerülve az egész országot. Kitaláljátok kinek szurkolunk június 4-n?

REKLÁMvízlepergető réteg bevonat motoros bukósisakhoz plexihez

Igen, Lallernak! A napokban késő estig kalapálták a vasat, hogy minden a legnagyobb rendben legyen. De persze nem mellékes a mentális felkészülés sem. Mióta csapat van mögötte, azóta szinte teljesen a versenyé a feje.

„A Dakar teljesítésének egyik alapköve a napi rutin követése, és a külvilág kizárása. Erre is remek lehetőség az albán rali, ahol ezt szeretném alaposan begyakorolni, az eredmény most másodrendű. Közhelyes dolog, hogy a jó pap is holtig tanul, de ez most tökéletesen igaz rám. Teljesen magam leszek, de erre van most szükségem, képesnek kell lennem fejben összerakni a dolgokat.”

Tehát a vasárnap esti MotoSunday podcast előtt szorítsatok Lallernek is, mert bár nem az eredmény az elsődleges most, azért csak megdobbanna a magyar szív, ha dobogóra állna.

Kommentek

MotoSunday

 - 

Ajánlott bejegyzések

Laller műszaki hiba miatt kiállt a versenyből

A Dakar Rally első napjának bevezetője után egyből mélyvízbe dobták a mezőnyt a szervezők. A Piscótól rajtoló és egy hurokba ugyanoda visszavezető speciál szakasz nem kímélte a versenyzőket és a technikákat sem. Sokaknak meggyűlt a baja a dűnékkel, történtek látványos bukások is. Kommentek

Tovább