verado-lite

Használt teszt | 2002 Suzuki SV650S

Használt teszt | 2002 Suzuki SV650S

Használt teszt | 2002 Suzuki SV650S

Használt motor vásárláskor mindenképpen ki kell próbálni, hogy a “kiszemelt” megfelel-e nekünk. Üljünk rá, menjünk vele pár kört és mindenképpen vigyünk magunkkal valakit, aki ért a motorokhoz, felismeri az esetleges hibákat. Mi most egy 2002-es Suzuki SV650S motort teszteltünk

REKLÁMvízlepergető réteg bevonat motoros bukósisakhoz plexihez

Aki ismer vagy követ engem, az tudja, hogy én is V motort hajtok, igaz nem 2 hengerest mint az SV, hanem 4 hengerest. Hiába is tagadnám, kissé elfogult vagyok a V motorok hangját, karakterisztikáját illetőleg. Van bennük valami, ami más, nem hétköznapi és emiatt azt érzi az ember, hogy valami különleges vason ül. A Suzuki SV is teljesen visszaadja ezt az érzést.

Éles kontrasztot tapasztalunk a sportos kinézete és kimért karaktere között, de hát pont ettől lesz más, ettől lesz különleges. A formája minden bizonnyal megosztó, vagy tetszik valakinek, vagy nem. De én állítom, hogy egy motor kinézete csak egy dolog, ha ráül az ember és kipróbálja, az adja meg az igazi feelinget.

Ha egy szóval kellene jellemeznem: tetszik!
Nem hasonlítható össze egy soros 4 hengeres sportmotorral, nem is fog annyira menni, de aki most kóstolt bele a nagymotorok nyújtotta életstílusba és nem az a célja, hogy sebesség- és gyorsulásirekordokat döntögessen annak megfelelő alternatíva lehet.

Íme néhány nyers adat, ha valakit ez érdekel:

Hengerűrtartalom: 645cc
Hengerszám: 2 hengeres, V elrendezés
Teljesítmény: 70 LE @ 9000 rpm
Nyomaték: 62 Nm @ 7400 rpm
Váltó: 6 seb.
Tengelytáv: 1430 mmm
Ülésmagasság: 805 mm
Tömeg: 165kg
Tank: 16 l

És, hogy én milyennek gondolom ezt a motort? Ezt megtudhatod a következő videóból.
Széles Utat!

Kommentek

newo

 - 

Ajánlott bejegyzések

Suzuki GSX S1000 2018 teszt

Élek-halok a csupasz gépekért, ezért egyértelmű volt, hogy nekem kell elvinnem a Suzuki GSX S1000 nakedjét, ami 2018-ra frissült egy kicsit. Kommentek

Tovább