verado-lite

Közösséget alkotunk – interjú Speedy Hungarian-el

Közösséget alkotunk – interjú Speedy Hungarian-el

Közösséget alkotunk – interjú Speedy Hungarian-el

Piros motor, jellegzetes hang, ő a gyors magyar, azaz SpeedyHungarian. A “Hangárban” beszélgettünk a motovlog jövőjéről, útkeresésről és hogy milyen témákat nem dolgozott még fel a magyar motovlog közösség.

REKLÁMvízlepergető réteg bevonat motoros bukósisakhoz plexihez

Miért nem jelentkeztél az Első Magyar Motovlogger Versenyre?

Időhiány. Ennyi. Vizsgaidőszak jött.

 

Nem fért volna bele, hogy elmész egy órára videózni?

Nekem nem úgy áll össze egy videó, én rengeteget vacakolok egy anyaggal. Először kivágom az üres részeket belőle, és utána vagy hússzor újranézem. Mindig találok benne valamit, azt kijavítom, újra nézem megint az elejétől, mert én az összképre megyek. Rengeteg időt elvett volna, és akkor egy rendes sajátot nem tudtam volna feltenni.

Nem érte volna meg a sajátot háttérbe szorítani?

Nem tudom, lehet. Most jött így is nagyon sok új sub. De a végére már nagyon megbántam, hogy kihagytam.

Mit gondolsz, mi lesz a motovlog jövője? Sok kis csapat és bandaháborúzunk, ledrifteljük egymást, vagy lesz egy nagy közösség?

Hasznos dolognak tartom, ha szűkebb körök szorosabban is együttműködnek, de végső soron azt tartom a helyes iránynak, ha mindannyian egy nagy közösséget alkotunk, segítve egymást.

Szerinted lesz annyira populáris a motovlog, mint például a gameplay? Kinőheti ez magát annyira?

Ez nagyon függ attól, hogy milyen irányba megy el. Hogy ha 100%-ig csak motor fókusz, akkor nem, mert annyi embert nem érdekel a motorozás. Ha viszont jobban el tudunk mozdulni egy olyan irányba, ami személyesebb, vagy hogy ne csak a motor miatt kövessenek egy vloggert…

…mint például a gasztro sorozatod?

Az nekem egy kísérlet volt felemás eredményekkel, de igen, ha sikerül nyitni más közönségek felé, akkor van esély rá.

Szinte minden vlogger példaképek másolásával kezdi. Mit gondolsz, megtaláltad már a Speedy hangot?

Abszolút nem. Fogalmam nincs hogy köszönjek be, fogalmam sincs hogy köszönjek el. Szóval nekem ilyen komplett stílus, branding fixen nincs kialakulva. Még a logót is lehet, hogy lecserélem. Tök jó lenne, ha lenne fix intro, outro. Még keresgélem.

Amit elkezdtél tematikus videókat, azok maradnak?

Az mindenképpen megmarad. Külföldön a nagy motovloggereknek már nincs témája gyakorlatilag, szinte már mindenről csináltak videót, de itthon még nem. Például ott van az a videóm, ami a kuplung nélküli váltásról szól. Ezt csak úgy felvettem, mert egy téma, amiről tudok beszélni, majd később derült ki, hogy ilyen még nincs a magyar Youtube-on, így sokan meg is nézték. Sok ilyen téma hever még parlagon.

Hamarosan a MotoSunday hasábjain ilyen, lábunk előtt heverő témákkal jelentkezik Speedy. Kövessétek oldalainkat, ne maradjatok le cikkeiről!

Kommentek

HD Biker Budapest

 - 

Motorja: Suzuki DL650 V-Strom (2008) | Kamerája: SJCAM SJ6 Legend

Ajánlott bejegyzések