verado-lite

Lesz visszatérés? – Interjú Rusalka-val

Lesz visszatérés? – Interjú Rusalka-val

Lesz visszatérés? – Interjú Rusalka-val

Az egyik legelterjedtebb motovloggert, Rusalkát kaptam górcső alá. Tavaly kezdte a videózást, mára pedig több mint 17.000 feliratkozóval büszkélkedhet!

Mielőtt belebonyolódnánk a dolgokba, kezdjük a legelején. Mi motivált Téged arra, hogy belekezdj a motovlogolásba?

Egy összetartó motoros közösséget akartam kovácsolni. Az egészet azért kezdtem, mert tavaly nyáron nem volt egy motorostársam/ismerősöm sem, és reméltem, így szerzek majd 1-2 új srácot, akivel tudok együtt gurulni.

Honnan jött a Rusalka név, illetve megbántad, hogy ezt választottad?

Dehogy, miért bántam volna meg? 😀 A Black Opsban volt egy küldetés, ahol az egyik teherszállító (később lerombolandó) hajó neve Rusalka volt.

A Huqvarna után úgy érezted, hogy a sportmotor jobban passzolna hozzád, vagy pusztán jobban tetszett a megjelenése?

A Husky helyett is eleve egy sportmocit szerettem volna, de 125-ös kategóriában nem igazán volt az én méretemben. Gyerekkori álmom volt egy sor4 hatszázas sportmotor, imádom mind a hangját, mind a megjelenését.

Sokszor mondtad, hogy fáj miatta a hátad. Mi lesz a 600-as sorsa?

Igen, és egyre rosszabb, a hátam, csuklóm, alkarom a hosszabb gurulásokat (főleg városban) nem bírja. Még nem tudom, mi lesz vele, attól függ, mennyivel javul/rosszabbodik ez a kényelem-helyzet.

Van ötlet következő motor terén?

Van, de titok 😉.

Hogy látod, a hazai motovlog jó vagy rossz irányba megy?

Sajnos nem igazán követem a hazai motovloggereket, szóval nem tudok igazán véleményt alkotni. De minél több srácot érdekel a motorozás, és ezáltal kedvet kapnak hozzá, annál jobb 🙂.

Nemrég nemzetközire váltottad a csatornádat, majd egy idő után felhagytál a videókkal, és mindent töröltél. Mi ennek az oka?

Ezt a kérdést hagyjuk.

Valaha vissza fog még térni Rusalka közénk?

Lehet, hogy vissza fog, de még nem tudok biztos időpontot. Lehet, hogy ezen a csatornán, lehet, hogy másikon. Angolul, vagy magyarul, nem tudom, de az angol felé hajlok, főleg, mivel kétlem, hogy a motovlog újra meghatározó szerepet fog betölteni bármelyik csatornám életében.

Kommentek
MotoSunday

MotoSunday

 - 

Ajánlott bejegyzések

Hány motovlogger kell egy villanykörte kicseréléséhez?

Elvetemült feliratkozónak tartom magam ugyan, de lefogadom, hogy annyi csatornát senki sem néz manapság, mint HD Biker Budapest. Saját bevallása szerint körülbelül 60 motovlogot követ, állandóan figyelve az újabb feltörekvő tehetségeket is. Tisztában kell lennie a friss felhozatallal, hiszen rendszeresen mutat belőlük a videóajánló rovatában. Kommentek

Tovább