verado-lite

Sűrű hetek elé néz Laller!

Sűrű hetek elé néz Laller!

Sűrű hetek elé néz Laller!

Horváth Lajos Dakar versenyző még alig tette le a vasat albán megmérettetés után, ismét szólítja a nyereg. Az igazat megvallva most sem lesz egyszerűbb a helyzete, ráadásul nagyon elfoglalt időszak alatt kell a legjobban felkészülnie a következő hetek eseményeire!

REKLÁMvízlepergető réteg bevonat motoros bukósisakhoz plexihez
A népszerű tereprally pilóta ezúttal sem aprózza el a dolgokat, két nagy volumenű versenyen is elindul. Bemelegítésnek a bolgár rally, majd utána jöhet a hazai szezon fénypontja, a Hungarian Baja. Így vélekedik a feladatokról Laller:

„Sűrű heteknek nézünk elébe, ugyanis Bulgáriában szeretnénk felkészülni a veszprémi világkupafutamra, a Hungarian Baja-ra. Nem is rejtem véka alá, örülnék ott egy nagyon jó eredménynek, és ezért meg is teszek minden tőlem telhetőt. Úgy érzem, ehhez a bolgár kiruccanás remek előtanulmány lesz. Folyamatos edzésben vagyok, de a napi erőfejlesztés mellett igyekszem olyan „huncutságokat” is belecsempészni a programba, amely még egy lapáttal rátesz az edzésmunkámra, és továbbfejleszti az állóképességem.”

„Ilyen lesz az esztergomi Duna Maraton mountain bike verseny is, amelyen már régóta vágyom elindulni. A vasárnap rajtoló futamon 65 km-ert vállalok, egy KTM nyergében. Az edzésen kívül is lesz bőven elfoglaltságom, hiszen több megtisztelő felkérés is befutott hozzánk, aminek nagy örömre szolgál eleget tenni! A Mozdulj Közhasznú Egyesület jótékonysági – „Balaton kerülő tandemtúra a látássérültekért” – kerékpártúra fővédnökévé választott, melynek részeként több hírességgel együtt, a látássérült embertársaink helyzetére próbáljuk felhívni a közfigyelmet!”

„Utoljára, de nem utolsósorban nagyon örülök az egyik támogatóm, a Toner Holding rendezvénymeghívásának is, ahol többek között a Jet Ski világ és Európa bajnok Bíró Péterrel mérhetem majd össze a képességeim. Igen, a vízen… Remek ötlet ez a szervezők részéről, és őszintén kíváncsivá tesz, hogy mit tudok majd mutatni. Érdekes és izgalmas kihívás lesz, már nagyon várom! Ezenkívül természetesen előkerül a motorom, melyet szívesen megmutatunk majd közelebbről is az érdeklődőknek. Sőt a vállalkozó kedvűek az edzőmotoron próbára tehetik magukat!”

– összegezte teendőit a Laller.

Kommentek

MotoSunday

 - 

Ajánlott bejegyzések

Laller műszaki hiba miatt kiállt a versenyből

A Dakar Rally első napjának bevezetője után egyből mélyvízbe dobták a mezőnyt a szervezők. A Piscótól rajtoló és egy hurokba ugyanoda visszavezető speciál szakasz nem kímélte a versenyzőket és a technikákat sem. Sokaknak meggyűlt a baja a dűnékkel, történtek látványos bukások is. Kommentek

Tovább