verado-lite

SmartMoto #2 – manuális ventilátorkapcsoló Suzuki DL650 V-Stromhoz

SmartMoto #2 – manuális ventilátorkapcsoló Suzuki DL650 V-Stromhoz

SmartMoto #2 – manuális ventilátorkapcsoló Suzuki DL650 V-Stromhoz

Jöjjön hát a második rész. Mi a műhelyben tök jól szórakoztunk, egy kedves vendég leányzó kedvéért megnéztük a V-Stromot lebontva (fogjuk rá a lányokra, így nem lesz olyan, mint ha mi akartuk volna szétszedni). Ő maga is szorgalmasan csavargatta a csavarokat, már ezért megérte!

REKLÁMvízlepergető réteg bevonat motoros bukósisakhoz plexihez

Viszont így nem végeztünk 20 perc alatt, hanem egy komplett estét elvoltunk, mint a befőtt. Igen, alapvetően kb. 20 perc, ha az oldalidom leszedését is hozzászámoljuk. Maga a kapcsoló egyszerűen telepíthető, gombáról csati le, kapcsoló csatija rá, kisebbik meg az eredeti gombacsatira. Ezt még én is értettem, pedig kockafejű IT-s vagyok.

No de mi a haszna? Egy példa a sok közül: kicsit hosszabb várakozásnál (ami még nem éri el azt az ingerküszöböt, ahol leállítanád a motort), meg tudod előzni, hogy a hűtővíz hőfoka feleslegesen felszökjön. Beröffented, majd mikor elindulsz, kikapcsolod.
A kapcsoló az automata kapcsolást nem fogja kiváltani.

Mint a videó végén láthattátok, fixen be is szereltük a felső keretbe, így ha kell, kézre esik. Ide kattintva tudsz ilyen eszközöket rendelni, szinte minden motortípushoz.

Kommentek

HD Biker Budapest

 - 

Motorja: Suzuki DL650 V-Strom (2008) | Kamerája: SJCAM SJ6 Legend

Ajánlott bejegyzések