verado-lite

Astone RT1200 Touring felnyitható bukósisak teszt

Astone RT1200 Touring felnyitható bukósisak teszt

Astone RT1200 Touring felnyitható bukósisak teszt

Ti kértétek Youtubeon, mi meg szereztünk egyet. Aztán rákalapálták a fejemre, és mehettem utamra. Mentem is!

Amikor kiemeltem a dobozból, nem voltam ám biztos benne, hogy jó sisakot hoztam el, mert felnyithatóhoz képest elég könnyű. Aztán ahogy megláttam a feliratot, fellélegeztem, mert már forgott a kamera, nem akartam volna újrakezdeni.

Több kivitelt is gyártanak belőle a franciák, mi a Touring-ot kaptuk meg a moto.hu jóvoltából. Ez a példány 1480 grammot nyom. Nem nyikorog, mechanikája szépen teszi a dolgát.

Sharp tesztje egyelőre sajnos nincs, így egyes versenytársak akár plusz előnyt is kovácsolhatnak ebből, bár a teszt 3 napja alatt én nem éreztem rajta azt, hogy ki lenne spórolva belőle az anyag. Kényelmes, masszív, szélzaja vállalható. Ja és tök jó a napszemüvege is!

Hátrány is van: párásodik. Tessék venni hozzá pinlockot. Előkészítés van a plexin hozzá.

Mit szólnátok, ha nem rizsáznék többet? Úgy is mindenkit a videó érdekel, nem? 😉

Kommentek
HD Biker Budapest

HD Biker Budapest

 - 

Motorja: Suzuki DL650 V-Strom (2008) | Kamerája: SJCAM SJ6 Legend

Ajánlott bejegyzések

Öltönyben ne sportolj! – Suzuki AN 400 Burgman teszt – 2018

Sok motorossal ellentétben engem kellemes érzelmek kötnek a CVT-s rakétákhoz, mert első motorom is robogó volt. Szerencsére volt már tapasztalatom az olasz ipar rendszámos testvéreivel is, de japán eddig még kimaradt a szórásból. Többek között ezért is nagyon lelkesen vetettem neki magam a NAGYROBOGÓNAK, aki idénre teljesen átöltözött. Kommentek

Tovább
Honda NC750 XD 2018 teszt

Amikor egy gyártó új koncepcióval áll elő, mindig hatalmas kockázatot vállal, mivel még a legjobb statisztikák is képesek hamis képet festeni a vásárlók igényeiről. Van, hogy a legjobbnak gondolt mérnöki csodák is képesek kegyetlenül lebőgni, de láttunk már fordított esetet is, mikor az előre lesajnált tervet vitték, mint a krémest a vasárnapi ebédhez. Kommentek

Tovább