verado-lite

Astone RT1200 Touring felnyitható bukósisak teszt

Astone RT1200 Touring felnyitható bukósisak teszt

Astone RT1200 Touring felnyitható bukósisak teszt

Ti kértétek Youtubeon, mi meg szereztünk egyet. Aztán rákalapálták a fejemre, és mehettem utamra. Mentem is!

REKLÁMvízlepergető réteg bevonat motoros bukósisakhoz plexihez

Amikor kiemeltem a dobozból, nem voltam ám biztos benne, hogy jó sisakot hoztam el, mert felnyithatóhoz képest elég könnyű. Aztán ahogy megláttam a feliratot, fellélegeztem, mert már forgott a kamera, nem akartam volna újrakezdeni.

Több kivitelt is gyártanak belőle a franciák, mi a Touring-ot kaptuk meg a moto.hu jóvoltából. Ez a példány 1480 grammot nyom. Nem nyikorog, mechanikája szépen teszi a dolgát.

Sharp tesztje egyelőre sajnos nincs, így egyes versenytársak akár plusz előnyt is kovácsolhatnak ebből, bár a teszt 3 napja alatt én nem éreztem rajta azt, hogy ki lenne spórolva belőle az anyag. Kényelmes, masszív, szélzaja vállalható. Ja és tök jó a napszemüvege is!

Hátrány is van: párásodik. Tessék venni hozzá pinlockot. Előkészítés van a plexin hozzá.

Mit szólnátok, ha nem rizsáznék többet? Úgy is mindenkit a videó érdekel, nem? 😉

Kommentek

HD Biker Budapest

 - 

Motorja: Suzuki DL650 V-Strom (2008) | Kamerája: SJCAM SJ6 Legend

Ajánlott bejegyzések

Honda CBR 650R Teszt

2019-re újra visszatérni látszik a liter alatti sportkategória. A Honda Magyarországi képviseletének köszönhetően kaptam is pár napra egy Honda CBR650R-t. Hogy ez milyen is lett? A videóból kiderül! Kommentek

Tovább
Kawasaki Versys 300 2018 teszt

RE_Tour kolléga maga is a túraendúrók világában nevelkedett és él, ezért hozzávágtuk a Kawasaki legújabb kezdő kategóriába sorolt 300-as túragépét, hogy mégis mondja meg róla a tutit. Lentebb az ő sorait olvashatjátok. Kommentek

Tovább