verado-lite

Százmilliomodik Honda Super Cub

Százmilliomodik Honda Super Cub

Százmilliomodik Honda Super Cub

Kaptunk egy szép és ünnepélyes írást a Hondától, hogy legördült a százmilliomodik Super Cub. Most persze leadhatnánk ezt egy az egyben, de inkább mutatunk egy videót róla.

Jó, azért írunk is róla 😉

Ha még igaz, hogy 10 millió lakosa van az országnak, akkor minden magyarra kéne jutnia 10 ilyen robogónak.

Százmillió másodperc kicsivel több, mint 3 év.

Százmillió bit bizony 11 megabájt.

Na de százmillió motor? 1958 óta gyártják, az biza 59 év. Évente tehát 1694915 darabot gyártottak le. Viszont gondoljatok csak bele, az kétszázmillió kereket jelent.

Kívánunk még legalább ennyi darabot, és ezúton kérjük a Hondát: ha van egy ilyenetek, szívesen megmutatnánk mi is. Addig viszont álljon itt egy rövid kis szösszenet:

Kommentek

HD Biker Budapest

HD Biker Budapest

 - 

Motorja: Suzuki DL650 V-Strom (2008) | Kamerája: SJCAM SJ6 Legend

Ajánlott bejegyzések

Honda NC750 XD 2018 teszt

Amikor egy gyártó új koncepcióval áll elő, mindig hatalmas kockázatot vállal, mivel még a legjobb statisztikák is képesek hamis képet festeni a vásárlók igényeiről. Van, hogy a legjobbnak gondolt mérnöki csodák is képesek kegyetlenül lebőgni, de láttunk már fordított esetet is, mikor az előre lesajnált tervet vitték, mint a krémest a vasárnapi ebédhez. Kommentek

Tovább
HONDA CRF450L – 2019, a legális mindenes

A Honda új, kettős küldetésű, terepen és közúton egyaránt otthonosan mozgó modellje a CRF450R krosszmotor alapjaira épül. Masszív, kis tömegű, modern futóműelemekhez kapcsolódó vázában fejlett, alacsony fordulaton is roppant erős hajtómű bújik meg, ami éppoly tartós és időtálló, mint a többi alkatrész. Elsőrangú összeszerelési és anyagminőségének köszönhetően egyedülállóan megbízható a CRF450L, és szervizintervallumai is páratlanul […]

Tovább