verado-lite

Vezetéstechnikai tréning olcsóbban?

Vezetéstechnikai tréning olcsóbban?

Vezetéstechnikai tréning olcsóbban?

Mindig is hangsúlyoztuk, hogy mennyire fontosnak tartjuk a vezetéstechnikai tréninget. Most lehetőség adódott, hogy Nektek is segíthessünk, hogy részt vehessetek egy ilyenen, kedvezménnyel.

REKLÁMvízlepergető réteg bevonat motoros bukósisakhoz plexihez

Nagyon sok adásban, videóban beszéltünk róla, hogy bár szinte mindenki meg van győződve róla, hogy ő a legjobb motoros a világon, azért mi továbbra is erősen ajánlunk mindenkinek, de tényleg mindenkinek, motoros vezetéstechnikai tréninget. Mindegy, hogy mióta és milyen mocit hajtasz, ahogy a mondás is tartja: a jó pap is holtig tanul.

A Motosunday csapata már jó ideje azon dolgozik, hogy a lehető legtöbb motorosnak elérhetővé tegye ezt és mostanra érett be a gyümölcse a sok munkának. De ahhoz, hogy a lehető legoptimálisabb megoldást találjuk meg nektek, a Ti segítségetekre is szükségünk van. Ezért arra kérünk titeket, hogy az alábbi kérdőív kitöltésével segítsetek abban, hogy a legjobb, minőségi oktatás mellett, a lehető legkedvezményesebb áron tudjuk eljuttatni Nektek ezt az oktatást.

Arra kérünk Titeket, hogy tényleg csak akkor töltsétek ki a kérdőívet, ha komolyan gondoljátok! Szeretnénk, ha a kérdőív valós adatokon alapulna és ezzel segíthetnénk.

A kérdőívet itt találjátok:

https://goo.gl/forms/VO0AjRLegOf7bLL62

Kommentek

newo

 -