verado-lite

Vezetéstechnikai tréning olcsóbban?

Vezetéstechnikai tréning olcsóbban?

Vezetéstechnikai tréning olcsóbban?

Mindig is hangsúlyoztuk, hogy mennyire fontosnak tartjuk a vezetéstechnikai tréninget. Most lehetőség adódott, hogy Nektek is segíthessünk, hogy részt vehessetek egy ilyenen, kedvezménnyel.

Nagyon sok adásban, videóban beszéltünk róla, hogy bár szinte mindenki meg van győződve róla, hogy ő a legjobb motoros a világon, azért mi továbbra is erősen ajánlunk mindenkinek, de tényleg mindenkinek, motoros vezetéstechnikai tréninget. Mindegy, hogy mióta és milyen mocit hajtasz, ahogy a mondás is tartja: a jó pap is holtig tanul.

A Motosunday csapata már jó ideje azon dolgozik, hogy a lehető legtöbb motorosnak elérhetővé tegye ezt és mostanra érett be a gyümölcse a sok munkának. De ahhoz, hogy a lehető legoptimálisabb megoldást találjuk meg nektek, a Ti segítségetekre is szükségünk van. Ezért arra kérünk titeket, hogy az alábbi kérdőív kitöltésével segítsetek abban, hogy a legjobb, minőségi oktatás mellett, a lehető legkedvezményesebb áron tudjuk eljuttatni Nektek ezt az oktatást.

Arra kérünk Titeket, hogy tényleg csak akkor töltsétek ki a kérdőívet, ha komolyan gondoljátok! Szeretnénk, ha a kérdőív valós adatokon alapulna és ezzel segíthetnénk.

A kérdőívet itt találjátok:

https://goo.gl/forms/VO0AjRLegOf7bLL62

Kommentek
newo

newo

 -