verado-lite

Kawasaki ZR7-S – használtmotor villámteszt

Kawasaki ZR7-S – használtmotor villámteszt

Kawasaki ZR7-S – használtmotor villámteszt

Ez a motor gyönyörű. És a tulajdonosa is. Ugyanis egy hölgy olvasónktól kaptuk meg a kulcsot a géphez.

REKLÁMvízlepergető réteg bevonat motoros bukósisakhoz plexihez

Találkoztunk a Pólus parkolóban, kezembe nyomta a kulcsot, ő meg leült egy padra könyvet olvasni. Azt hiszem mondott még róla 2-3 adatot. Aztán menjél HD, mondjad róla a a mondandód.

Előre leszögezem, nem lesz róla hosszú cikk. A videóban minden benne van, max a műszaki paraméterek maradtak ki. A villámteszt, vagy first ride stílus ilyen, első benyomás.

Az első fészkelődés után megtaláltam  a helyes pozíciót, és rá kellett jönnöm, hogy ez egy nagyon kényelmes motor. Pont úgy ülsz rajta, ahogy kell.

Az erőforrás kellően erős, szépen gyorsul. A váltó pontos, hozza a régebbi kawák “nehezebb” váltóját (határozottan kell kezelni a váltót, newo mondaná, hogy rúgni kell). Nekem viszont bejött, hogy nem egy mikrokapcsolót kell pöcögtetni, hanem tényleg tudom, mikor tettem át a kiválasztott fokozatba.

De beszéljünk az érzésekről: ezt a motort élmény vezetni. Nagyon könnyen manőverezhető, pedig nem könnyű, szárazon is 210 kiló. Az ember azt várná a számok alapján, hogy majd küzdeni kell vele, de nem. Kezesbárány, de mégsem unalmas. Én magam kedvelem a régebbi típusokat, mert ott még nem egy önműködő karosszéket tesznek a precíz mérnökök alád, hanem olyan gépeket, amit neked kell megszelídítened. Ismerned kell minden rezdülését.

Műszaki adatok

Löktérfogat: 738 ccm
Teljesítmény: 55.5 kW (73LE)
Erőforrás típusa: soros négyes
Üzemanyag rendszer: karburátor
Fokoztok száma: 5

 

Ez a motor hagyja, hogy megismerd, de tart is meglepiket szépen. És nem csak csajoknak! Szóval bugis a drága:

És persze a hangja azzal a Raptorral, húúúúú, ez kell a népnek! Hallgassátok:

 

Kommentek

HD Biker Budapest

 - 

Motorja: Suzuki DL650 V-Strom (2008) | Kamerája: SJCAM SJ6 Legend

Ajánlott bejegyzések

Kawasaki Versys 300 2018 teszt

RE_Tour kolléga maga is a túraendúrók világában nevelkedett és él, ezért hozzávágtuk a Kawasaki legújabb kezdő kategóriába sorolt 300-as túragépét, hogy mégis mondja meg róla a tutit. Lentebb az ő sorait olvashatjátok. Kommentek

Tovább