verado-lite

2017-es év legbugisabb motorja díjátadó

2017-es év legbugisabb motorja díjátadó

2017-es év legbugisabb motorja díjátadó

2017-ben több, mint 22 motort teszteltünk, decemberben megszavaztuk a 3 legjobbat. Átadtuk a gyártóknak az érte járó oklevelet, lássuk hát az átadás képeit.

A harmadik helyezett nem más, mint a motorok anyahajója, a Suzuki Intruder M1800R lett. Köszönjük a felajánlást a Magyar Suzuki Zrt.-nek, illetve az együttműködést Fleischer Jefte-nek, a cég Regionális Motorkerékpár Marketing Managerének. Hogy miért is ez a motor lett a „bugi-verseny” harmadik helyezettje, azt newo elmondja nekünk ebben a cikkben:
https://motosunday.hu/2017/12/15/suzuki-intruder-teszt/

Fleischer Jefte a Suzuki részéről az Intruderrel és az oklevéllel

Második helyezést nem érdemtelenül – és a szerkesztőséget teljesen a lábáról levéve – a Honda CMX500 Rebel ABS szerezte meg. Aki csak ment egy kört vele, mindenki oda és vissza volt a Rebel-ért. Érdekesség, hogy a csupa 1000+ cm3 motorok között szerezte meg a második legbugisabb címet. A motort köszönjük a Honda Magyarországnak, és Szabó Ildikónak, aki a márka magyar közönség- és sajtókapcsolatokért felelős munkatársa. A Honda tesztmotorjait egész évben a Szallerbeck tartotta karban és adta át a sajtónak, így az oklevelet is ott adtuk át.
https://motosunday.hu/2017/08/08/honda-cmx500-rebel-abs-2017-teszt/

Szabó Ildikó a Honda képviseletében vette át az oklevelet

 

Az első helyezett pedig nem más, mint a motor, amiért mindenki odáig volt és vissza. A motor, aminek a képét az értelmező kéziszótárban a bugi szó mellé beteszik, Suzuki GSX-S 1000. Newo kicsit sem elfogulatlan cikkét a linket követve olvashatjátok el. A motorért újfent köszönet a Magyar Suzuki Zrt.-nek és Fleischer Jefte-nek.
https://motosunday.hu/2017/10/03/suziki-gsx-s-1000-teszt/

Fleischer Jefte a győztes motorral és a hozzá járó oklvéllel

2018-ban ismét lesz bugi, figyeljétek az idei teszteket is!

Kommentek
Takker

Takker

 - 

Motorja: Suzuki SV-650S | Kamerája: SJ6 Legend

Ajánlott bejegyzések

Öltönyben ne sportolj! – Suzuki AN 400 Burgman teszt – 2018

Sok motorossal ellentétben engem kellemes érzelmek kötnek a CVT-s rakétákhoz, mert első motorom is robogó volt. Szerencsére volt már tapasztalatom az olasz ipar rendszámos testvéreivel is, de japán eddig még kimaradt a szórásból. Többek között ezért is nagyon lelkesen vetettem neki magam a NAGYROBOGÓNAK, aki idénre teljesen átöltözött. Kommentek

Tovább
Honda NC750 XD 2018 teszt

Amikor egy gyártó új koncepcióval áll elő, mindig hatalmas kockázatot vállal, mivel még a legjobb statisztikák is képesek hamis képet festeni a vásárlók igényeiről. Van, hogy a legjobbnak gondolt mérnöki csodák is képesek kegyetlenül lebőgni, de láttunk már fordított esetet is, mikor az előre lesajnált tervet vitték, mint a krémest a vasárnapi ebédhez. Kommentek

Tovább