verado-lite

De ki az a Takker..?

De ki az a Takker..?

De ki az a Takker..?

Takker az utóbbi időben egyre gyakrabban tűnt fel itt-ott az MS háza táján, és miután a legutóbbi vasárnapi adásban megtudhattuk, hogy eddig is dolgozott velük a háttérben, és hamarosan motovlogokkal is jelentkezik, úgy gondoltam, hogy jó lenne többet tudni róla. Neki szegeztem tehát kérdéseimet, amikre készséggel válaszolt.

REKLÁMvízlepergető réteg bevonat motoros bukósisakhoz plexihez

Mióta motorozol? Mivel kezdted?

Az első motoromat, egy “csodálatos” Motowell robogót még 2015 augusztusában vettem, szóval vehetjük ezt a kezdő időpontnak. “Nagymotorra” 2017 tavaszán ültem át ?

 

Ez már az a motor volt, amivel most jársz?

Így igaz, ez a motor egy 2002-es SV650S, ami a motosunday-en megtalálható használt teszt alanya volt. ?

Használt teszt | 2002 Suzuki SV650S

Elégedett vagy vele, megvan a szerelem, vagy tervezel cserét a közeljövőben?

A szerelem megvan, ezzel nincs baj. Ám, ha az élet elém dob egy lehetőséget, nem fogok elszaladni előle. Sosem lehet tudni, mit hoz a holnapután. ?

 

Mi volt a leghosszabb táv, a legnagyobb túra, amit megjártál vele?

( Nevet) Nagyon jó kérdés, valahol 500 km környékén. Több túra is van, aminek a vége az 500 km körül van. ? Benne volt a Zöldfülű túraklub második kiadása, régi baráttal is jártunk be nagy távolságot, de ha arra került sor akkor akár egyedül is szívesen útnak indulok. Mindegyikben két közös van, az SV, mint hű társam, és mindegyik egynapos túra volt.

Takker hű társa egy 2002-es SV650S

 

Mikor várhatjuk az első vlogokat?

Vártam már a kérdést, remélhetőleg napokon belül be tudom fejezni, és elindulhatok a világhírnév felé. ? Viccet félre téve, tényleg szeretném nagyon hamar közre adni, mert sorra jönnek az ötletek, hogy mi lehetne az újabb és újabb téma.

 

Ezek szerint témákkal készülsz, és nem csak random dumálgatások lesznek. ? Dualvlogokra is számíthatunk majd?

Készülök témával, és ha nyitott szemmel jár az ember, nagyon sok mindenből témát lehet csinálni, ami érdekelheti az embereket, és a feliratkozókat. Dualvlog biztosan lesz, hogy kivel, azt pedig előre nem árulom el. ?

 

Mit gondolsz, tudsz mutatni valami újat, egyénit azoknak, akik szeretik a motovlogokat, vagy a személyiséged varázsára alapozol inkább?

Másként közelíteném meg a kérdést. A közönség egy részét, biztosan maga motovlog fogja lázban tartani, de próbálok afelé a közönség felé is nyitni, akinek lehet, hogy a motovlog, mint műfaj ismeretlen, de a téma márpedig megfogja az érdeklődését. ?

Egyet biztosan ígérhetek, a Tőlem telhető legjobbat fogom a közönség felé nyújtani, csak azért nem fogok motovlogot gyártani, mert muszáj. Nem szeretem azokat a fajta vlogokat, amikor nagy hirtelenben felveszünk egymás után 3-4-5 darabot, és azzal ellátjuk a közönséget hetekig.

 

Fogod vállalni az arcodat, mint HD Biker Budapest, vagy szeretnél inkább mindvégig inkognitóban maradni?

Eljön az a pillanat, amikor már nem lehet az inkognitót tartani. A magánéletem és a privát szférám az mindig is az enyém marad, de nem zárkózóm el a gondolattól, hogy egy idő után arccal folytassam az elkezdett munkát. ?

 

Motorozás közben türelmes, nyugodt vezetőnek tartod magad, vagy könnyen ideges leszel? Van olyan, ami igazán fel tud bosszantani közlekedés közben?

Szeretem kiélvezni a motorozás minden percét, azonban van az a pillanat, amikor fel tudnak idegesíteni. Ezeken nagyon könnyen túllépek, és nem engedem, hogy elrontsák azt a fajta örömömet, amit a motorozás nyújt.

Van, ami fel tud bosszantani, de ilyenkor inkább fújok kettőt, és élvezem tovább az utat. Nem tartom magam annak a típusnak, aki még napok múlva is rage-el egy sztorin. Ami megtörtént, megtörtént, fel kell dolgozni, és nem rágódni a történteken.

Mindig arra törekszem, hogy az eseményekből levonjam a megfelelő konzekvenciát, hogy ha legközelebb hasonló esemény történik, akkor hogyan tudnám jobban lereagálni. A motorozás során az ember minden nap tanul valami újat. Ahogy a mondás is tartja, jó pap is holtig tanul. Ez a motorosoknál még inkább így van ?

 

Ezek szerint még nem fordult elő, hogy bosszúból trollkodtál volna egy-egy autóvezetővel…?

Amikor elkezdtem motorozni, biztos volt olyan. Utólag belegondolva, és tanulva az elmúlt esetekből, lehet hogy akkor szükségtelen volt. Nem szabad hévből cselekedni, annak sosincs jó vége, tudni kell elszámolni háromig mielőtt az ember meggondolatlanul cselekszik. Körülöttünk nincs kaszni ami megvédjen…

 

Ez így van. ? Autót is vezetsz rendszeresen?

A majdnem minden nap a megfelelő kifejezés rá. Amióta nem csak autót vezetek, hanem motort is, látom magamon, hogy mind az autózás, mind a motorozás fejleszti az autós, és a motoros énemet is. Sokkalta körültekintőbb vagyok az autóban, mert tudom, hogy az előző pillanatban ott nem lévő motor, a következőben már ott lehet… Sosem lehet tudni, hol bukkan fel egy motor, és mindenkit hazavárnak…

 

Amikor éppen nem vezetsz, mivel foglalkozol? Mivel töltöd a szabadidődet?

A sport az életem része, amióta csak az eszemet tudom, és ez a szabad időmben sincs másképp. Amikor elmondhatom magamról, hogy a hobbim a munkám is, akkor nincs okom panaszkodni. ?

 

Sportemberként és motorosként, mi a véleményed a kakaós csigáról? Szereted?

A legendás kakaós csiga. (Nevet) Ismerem a helyet, ahol Helmet beszerzi a mindennapi kakaós csigáját. Annyira, mint ő nem lehet szeretni, de nem vetem meg, ha megállok ott. ?

 

És Csacsit vezetted már?

Csacsi önmagában legenda. Hogy valaki vezesse, ahhoz nem csak newo, hanem Csacsi engedélye is kell. Volt hozzá szerencsém, és bármikor szívesen újra a nyergébe pattanok. ?

 

Azon kívül, hogy csacsigolhatsz, miért jó együtt dolgozni a srácokkal az MS-ben?

Egyikünk sem teljesen százas, de ez köti össze a csapatot. Sosem lehet tudni, hogy mikor épp mit találunk ki. Tudunk ugyanúgy bolondozni, de ha arról van szó, akkor tudunk komolyak is lenni. Másként talán nem is menne, de ez így van jól. ?

 

 

Kíváncsian várom, milyen videókkal jelentkezik hamarosan Takker.

Kommentek

Katica

 - 

Néz. Gondol. Kérdez. Néha rajzol.

Ajánlott bejegyzések