verado-lite

X-TRIAL VILÁGBAJNOKSÁG BUDAPEST 2018

X-TRIAL VILÁGBAJNOKSÁG BUDAPEST 2018

X-TRIAL VILÁGBAJNOKSÁG BUDAPEST 2018

Március 29-n 18:30-tól feldübörögnek a motorok a Papp László Budapest Sportarénában, és szemtanúi lehetünk az időnként fizikát meghazudtoló trükköknek.

REKLÁMvízlepergető réteg bevonat motoros bukósisakhoz plexihez

Az X-Trial sokkal több, mint egy sport. Izgalommal és feszültséggel teli ügyességi és technikai
motorverseny. A látszólag lehetetlennek tűnő akadálypályák utolsó állomása fővárosunk lesz, azaz itt hirdetik ki a 2018-as világbajnokot.

Minden fordulót sportarénákban rendeznek, így a körlelátónak köszönhetően mindenhonnan teljes rálátás van a pályára. A fedett csarnokok pedig akár rossz idő esetén is lehetővé teszik a verseny megrendezését. Nem csak sport, látványnak sem utolsó, így aki a motorsportokért különösebben nem rajong, annak is élményt adó rendezvény.

Több fordulóból áll a verseny, minden stációban pontozzák a versenyzők teljesítményét, a különböző fordulókba is csak a legjobbak juthatnak be. Majd a legvégső állomáson, a döntőn már csak legjobbaknak van hely, tudásukat pedig Budapesten mutatják be.

Az esemény honlapja: http://x-trialbudapest.com/

 

Kommentek
MotoSunday

MotoSunday

 - 

Ajánlott bejegyzések

Hány motovlogger kell egy villanykörte kicseréléséhez?

Elvetemült feliratkozónak tartom magam ugyan, de lefogadom, hogy annyi csatornát senki sem néz manapság, mint HD Biker Budapest. Saját bevallása szerint körülbelül 60 motovlogot követ, állandóan figyelve az újabb feltörekvő tehetségeket is. Tisztában kell lennie a friss felhozatallal, hiszen rendszeresen mutat belőlük a videóajánló rovatában. Kommentek

Tovább