verado-lite

Motosunday-Kawasaki vezetéstechnikai tréning

Motosunday-Kawasaki vezetéstechnikai tréning

Motosunday-Kawasaki vezetéstechnikai tréning

Megcsináltuk, megszületett és most elhozzuk Nektek! Már lehet jelentkezni a tréningre.

REKLÁMvízlepergető réteg bevonat motoros bukósisakhoz plexihez

Aki szokott motoros fórumot olvasni, annak nem telhet el úgy hét, hogy valaki ne tenné fel a nagy kérdést: ugyan milyen vezetéstechnikai tréningre menjen el, ami nem túl drága, és persze emellett érjen is valamit, legyen hasznos a tananyag.

Tavaly év végén el is kezdtünk ezen dolgozni, és most örömmel jelenthetjük be, hogy megszületett:

idén első alkalommal megrendezésre kerül a Kawasaki Magyarországgal együttműködve a Motosunday vezetéstechnikai tréning.

A helyszín: 1149 Budapest, Mexikói út 18. (volt TIR Parkoló területe).

Időpontok:

  • Április 7
  • Április 14
  • Május 12
  • Május 26

A tréning alacsony sebességű, síkterepes, bójás program lesz, szóval nem itt fogod megtanulni, hogy Brno-ban hogyan tudod az 1-es kanyarban megverni Rossit, de a mindennapos közlekedésben nagy hasznát fogod venni. Életet menthet.

Lesz velünk két szakképzett oktató is, akik mindenkinek meg fogják mondani, hogy mit csináljon másként.

Mint minden képzésen, itt is mindenki a saját motorjával/robogójával vesz részt. Nem számít, hogy milyen motorod van, bármilyen géppel jössz, szívesen látunk.

A tréningen mindenki saját felelősségére vesz részt, amit egy felelősségvállalási nyilatkozat aláírása után lehet megkezdeni.

Ha úgy érzed, hogy szeretnél eljönni, és részt venni, akkor nincs más dolgod mint irány a trening.motosunday.hu, ott kitöltöd a jelentkezési lapot. Ezután 8 órán belül egy díjbekérőt kapsz emailben (spam mappát is nézd meg), ami alapján utalással tudod befizetni a díjat.

A tréning ára: 17990 Forint, ami tartalmazza az egész napos oktatást, innivalót, illetve egy ebédet is, hiszen éhesen motorozni és koncentrálni nem lehet.

Kommentek

Takker

 - 

Motorja: Suzuki SV-650S | Kamerája: SJ6 Legend

Ajánlott bejegyzések

MIÉRT ÉS MINEK????

2019 március 17.-e van vasárnap. Lassacskán mindenki hazaér az első igazi tavaszi napról, amikor az időjárás is engedte, és lehetett egyet gurulni. De sajnos mint azt “megszokhattuk” az idei évben is, megint van akit csak haza várnának, de már sosem fog hazaérni. Családok szakadnék szét, barátok mennek el örökre. Egy olyan dologról fogunk beszélni, ami […]

Tovább
Kawasaki Versys 300 2018 teszt

RE_Tour kolléga maga is a túraendúrók világában nevelkedett és él, ezért hozzávágtuk a Kawasaki legújabb kezdő kategóriába sorolt 300-as túragépét, hogy mégis mondja meg róla a tutit. Lentebb az ő sorait olvashatjátok. Kommentek

Tovább