verado-lite

Motosunday-Kawasaki vezetéstechnikai tréning

Motosunday-Kawasaki vezetéstechnikai tréning

Motosunday-Kawasaki vezetéstechnikai tréning

Megcsináltuk, megszületett és most elhozzuk Nektek! Már lehet jelentkezni a tréningre.

REKLÁMvízlepergető réteg bevonat motoros bukósisakhoz plexihez

Aki szokott motoros fórumot olvasni, annak nem telhet el úgy hét, hogy valaki ne tenné fel a nagy kérdést: ugyan milyen vezetéstechnikai tréningre menjen el, ami nem túl drága, és persze emellett érjen is valamit, legyen hasznos a tananyag.

Tavaly év végén el is kezdtünk ezen dolgozni, és most örömmel jelenthetjük be, hogy megszületett:

idén első alkalommal megrendezésre kerül a Kawasaki Magyarországgal együttműködve a Motosunday vezetéstechnikai tréning.

A helyszín: 1149 Budapest, Mexikói út 18. (volt TIR Parkoló területe).

Időpontok:

  • Április 7
  • Április 14
  • Május 12
  • Május 26

A tréning alacsony sebességű, síkterepes, bójás program lesz, szóval nem itt fogod megtanulni, hogy Brno-ban hogyan tudod az 1-es kanyarban megverni Rossit, de a mindennapos közlekedésben nagy hasznát fogod venni. Életet menthet.

Lesz velünk két szakképzett oktató is, akik mindenkinek meg fogják mondani, hogy mit csináljon másként.

Mint minden képzésen, itt is mindenki a saját motorjával/robogójával vesz részt. Nem számít, hogy milyen motorod van, bármilyen géppel jössz, szívesen látunk.

A tréningen mindenki saját felelősségére vesz részt, amit egy felelősségvállalási nyilatkozat aláírása után lehet megkezdeni.

Ha úgy érzed, hogy szeretnél eljönni, és részt venni, akkor nincs más dolgod mint irány a trening.motosunday.hu, ott kitöltöd a jelentkezési lapot. Ezután 8 órán belül egy díjbekérőt kapsz emailben (spam mappát is nézd meg), ami alapján utalással tudod befizetni a díjat.

A tréning ára: 17990 Forint, ami tartalmazza az egész napos oktatást, innivalót, illetve egy ebédet is, hiszen éhesen motorozni és koncentrálni nem lehet.

Kommentek
Takker

Takker

 - 

Motorja: Suzuki SV-650S | Kamerája: SJ6 Legend

Ajánlott bejegyzések