verado-lite

MotoSunday Kawasaki vezetéstechnikai tréning

MotoSunday Kawasaki vezetéstechnikai tréning

MotoSunday Kawasaki vezetéstechnikai tréning

Mint azt már sokan tudjátok, túl vagyunk a Motosunday és a Kawasaki első közös vezetéstechnikai tréningjén. De milyenre is sikerült?

REKLÁMvízlepergető réteg bevonat motoros bukósisakhoz plexihez

Minden vezetéstechnikai tréning célja ugyan az és mégis mindegyik tréning kicsit más. Mindegy, hogy hány tréningen vettél részt, mindig van mit tanulni. Ezt már százszor elmondtuk adásban és a videókban.

Most is, mint minden tréningen amin valaha is részt vettem, elég vegyes társaság gyűlt össze. Mind a motorokat, mind az életkort, mind a tudást tekintve. Jó volt végignézni ezen a kis csapaton, rögtön látszott mindenkin, hogy motorosok vagyunk, ahol nem számít a köbcenti, az életkorod, vagy hogy mióta motorozol. Ugyan azt nyelvet beszéltük mindannyian. Jó hangulatú beszélgetések alakultak ki pillanatok alatt, senki nem érezte, hogy bárkinek, vagy bárminek meg kellene feleljen. Egyszerűen mindenki önmagát adta. És ez így van jól.

A tréning lényege, hogy mindenki a saját tudásához mérten tanuljon minél többet, ezért minden résztvevővel, minden gyakorlat alatt külön-külön foglalkoznak a trénerek. És ez a fontos, hogy mindenki egyénileg kapja az instrukciókat, tanácsokat.

A nap elejéhez képest 1-2 óra múlva már látványos fejlődés volt észrevehető a csapaton. Mindenki egyre magabiztosabban, egyre gyorsabban teljesítette a feladatokat. A kezdeti bizonytalanság hamar elillant és néha úgy kellett lezavarni a pályáról egy-két delikvenst, mert nem akarták abbahagyni és átadni helyüket a következőnek.

Külön örömmel töltött el, hogy a nap végén csak pozitív visszajelzéseket kaptunk és bár fáradtan, de fülig érő mosollyal, jó kedvvel hagyta el a pályát mindenki.

Köszönetet kell mondjak a Kawasakinak, aki két tesztmotort is biztosított számunkra, amit a tréningre jelentkezők ki is próbálhattak, illetve további meglepetésekkel is kedveskedett. De legfőképpen köszönöm mindenkinek, aki részt vett a tréningen, hogy van bennük tanulni akarás, és hogy gyarapítják a megfontolt, tudatos motorosok már így is népes családját.

Bízom benne, hogy a jövőben minél több motoros társunk el tud jutni ilyen tréningre, hogy nagyobb biztonságban tudhassuk mindannyiunkat az utakon.

Májusban még van szabad hely:

https://trening.motosunday.hu/

A végére pedig az elmaradhatatlan videó:

 

 

Kommentek

newo

 - 

Ajánlott bejegyzések

MIÉRT ÉS MINEK????

2019 március 17.-e van vasárnap. Lassacskán mindenki hazaér az első igazi tavaszi napról, amikor az időjárás is engedte, és lehetett egyet gurulni. De sajnos mint azt “megszokhattuk” az idei évben is, megint van akit csak haza várnának, de már sosem fog hazaérni. Családok szakadnék szét, barátok mennek el örökre. Egy olyan dologról fogunk beszélni, ami […]

Tovább
Kawasaki Versys 300 2018 teszt

RE_Tour kolléga maga is a túraendúrók világában nevelkedett és él, ezért hozzávágtuk a Kawasaki legújabb kezdő kategóriába sorolt 300-as túragépét, hogy mégis mondja meg róla a tutit. Lentebb az ő sorait olvashatjátok. Kommentek

Tovább