verado-lite

Africa Twin Adventure Sports 2018 teszt

Africa Twin Adventure Sports 2018 teszt

Africa Twin Adventure Sports 2018 teszt

Mi jut eszedbe, ha azt mondom Africa Twin? Naná, hogy a sivatag…

Én azért annyira messze nem mentem, de a Honda Hungary jóvoltából 1 hétig élvezhettem a 2018-as Africa Twin Adventure Sports kiadását és eléggé megkedveltem, pedig tudjátok, hogy nem az az én stílusom.
Szóval az alap maradt, ami természetes, hiszen jó volt ez már alapból is, de 2018-ra módosították a műszerfalat, a gombok elrendezése változott egy hangyányit és valószínűleg még pár apró részlet, ami nekem fel sem tűnt.

Nézzétek meg a galériát:

Az Adventure Sports kiadás a Honda legújabb felsőkategóriás Adventure Bike-ja, amit egyebek mellett elláttak:

  • Nagyobb üzemanyag tank: 18 -> 24 liter
  • Magasabb szélvédő plexi
  • Hosszabb rugóút
  • Sokkal feltűnőbb speckó fényezés

Én ezt hajtottam 1 hétig, és mennyire jó volt 😀

A szaftos részletekbe nem akarok belemenni, hiszen mindent megtaláltok a Honda honlapján, illetve a videóban is próbáltam minden különbségre kitérni (elárulom előre, van amit kifelejtettem, de pssszt…).

Nézzük hát a vlogos tesztet, ahol kiderül, hogy egy alapból jó motort – mert az Africa Twin alap kiadása is nagyon penge – hogyan lehet még jobbá tenni.

Kommentek
Nrb Moto

Nrb Moto

 - 

Motorja: Yamaha MT-10 | Kamerák: GoPro

Ajánlott bejegyzések

Öltönyben ne sportolj! – Suzuki AN 400 Burgman teszt – 2018

Sok motorossal ellentétben engem kellemes érzelmek kötnek a CVT-s rakétákhoz, mert első motorom is robogó volt. Szerencsére volt már tapasztalatom az olasz ipar rendszámos testvéreivel is, de japán eddig még kimaradt a szórásból. Többek között ezért is nagyon lelkesen vetettem neki magam a NAGYROBOGÓNAK, aki idénre teljesen átöltözött. Kommentek

Tovább
Honda NC750 XD 2018 teszt

Amikor egy gyártó új koncepcióval áll elő, mindig hatalmas kockázatot vállal, mivel még a legjobb statisztikák is képesek hamis képet festeni a vásárlók igényeiről. Van, hogy a legjobbnak gondolt mérnöki csodák is képesek kegyetlenül lebőgni, de láttunk már fordított esetet is, mikor az előre lesajnált tervet vitték, mint a krémest a vasárnapi ebédhez. Kommentek

Tovább