verado-lite

SteelWheel betanított szúnyogokkal támadna

SteelWheel betanított szúnyogokkal támadna

SteelWheel betanított szúnyogokkal támadna

Naiv nézőként abban a hitben voltam, hogy a MotoSunday áldásos tevékenységet folytat, amikor egyre több feltörekvő motovloggert mutat be nekünk. Hiszen minél több csatornára iratkozok fel, annál több videót láthatok. Vagy ez mégsem ilyen egyszerű?
REKLÁMvízlepergető réteg bevonat motoros bukósisakhoz plexihez
SteelWheel kampány videója után álmatlanul forgolódtam éjjel ágyamban, és mikor nagy nehezen elszenderültem, akkor is borzasztó rémképek gyötörtek.
Lehet, hogy egy alattomos összeesküvés áldozata vagyok, egy megvezetett birka, aki tudta nélkül segíti egy bűnszervezet munkáját?
Éreztem, hogy mihamarabb utána kell járnom a dolognak.

 

Kinek árthat leginkább a MotoSunday az idegen motovlogok tömeges betelepítésével? Nekem, mint feliratkozónak, vagy az őstelepes motovloggereknek inkább? Milyen veszélyeket hordozhat magában ez?
SteelWheel: Egyértelműen a motovloggerekre lenne nagy hatással, mivel a betelepített motovlogger agresszív, így a támadásoktól is félniük kell a motovloggereknek. Veszélyes vírusokat hordoznak magukkal a bevándorló motovloggerek.  Agresszió és félrebeszélés figyelhető meg a motovoggereknél, akik elkapják ezt!
Szerintünk ReTour már érintkezhetett velük, mert nála ezt a jelenségeket megfigyelhetjük!
Honnan tudhatom, hogy egy általam nézett motovlogger megbízható-e, vagy ő is a kártékony szervezet tagja titokban?
SteelWheel: Amint említettük már, agresszió, és félrebeszélés!
Aki elkapja közülük ezt a vírust, az onnantól kezdve motovlogger pályafutása végéig fertőző marad.
Úgy gondoljuk, hogy azok a motovloggerek, akik nagyon kevés videót töltenek fel az internetre, az valószínű, hogy a MotoSunday veszélyes terveit segítik, magyarán MS ügynökök, beépített emberek.
Ez veszélyes!!
Akikre gyanakodnak a nézők, azokat jobb inkább elkerülni minden téren!
Talán egy törvény módosítást is be kell vezetni, hogy ezeket a motovloggereket egész Magyarország területéről kitiltsák.
Mit tehetünk azért, hogy ne tudják végrehajtani gonosz tervüket? Hogyan lehetne megállítani őket?
SteelWheelEz nem kérdés! Minden 10 méterenként “Állj, elsőbbség adás kötelező” táblát kihelyezni, ami alatt szerepelne a MotoSunday is, tehát ha mindenki számára érthető akarok lenni, akkor: STOP MOTOSUNDAY!!
Ezen felül a határon szúnyog tenyészetet indítanánk, hiszen mindenki tudja, hogy a motoros fő ellensége a bogaras plexi, amely miatt kénytelenek lennének megállni.  Ami azt jelenti, hogy sikerült  őket megállítani!!
De meg szeretném nyugtatni a motoros nézőket, mert ezek betanított szúnyogok, tehát csak a motovloggerekre támadnának.

RE_Tour már gyanúba került

Én a kedves nézőkre bízom, hogy mit gondoljanak a jelenségről, de úgy érzem, ezek alapján a kevés feltöltéssel rendelkező vloggereknek jó lesz összeszedniük magukat, ha szeretnének kikerülni a gyanú árnyékából. 😉

 

Azért még kíváncsi voltam, hogy legközelebb mit fog a csapat összezúzni, erre a következő választ kaptam:
SteelWheel: Igen érdekes kérdés!
Általában mindig, ha jön egy videó ötlet, és kapcsolódik hozzá egy MotoVlogger, akkor kezdjük el “törni” a fejünket, bár ez inkább csak úgy jön magától.
Lesz hamarosan egy ‘bukósisak törés teszt’. Lehet találgatózni, hogy ki is lesz az áldozat!
De a lényeg, hogy STOP MOTOSUNDAY!!
Kommentek

Katica

 - 

Néz. Gondol. Kérdez. Néha rajzol.

Ajánlott bejegyzések