verado-lite

Suzuki DL1000XT teszt

Suzuki DL1000XT teszt

Suzuki DL1000XT teszt

A Suzuki legendás V-Stromja ma már számos változatban érhető el. Ebből a nagyobbik terepesebb verzió járt az MS háza táján.

Még csak ismerkedek a túraendurok világával, bár az erőforrás nem ismeretlen ebből a sorozatból, hiszen én is V2-es motort hajtok. A magasságomhoz ez a motor passzol, nem vagyok egy alacsony kiadás.  Szóval ebben a tekintetben pozitívum ez a toronydaru.

A száraz technikai adatokat a Suzuki weboldalán megnézheted, de a videóban is elmondok belőle jó párat. Szóval nem lesz egy hosszú iromány, mert a bugit a videóban jobban fogod érezni. Nekem ez a motor ezt az értéket adta ki:

Lássunk egy galériát is a motorról, amit Helmet fotózott:

És ha kigyönyörködted magad, akkor tarts velem egy videón keresztül, lássuk, milyen is ez a kétkerekű:

Kommentek
Takker

Takker

 - 

Motorja: Suzuki SV-650S | Kamerája: SJ6 Legend

Ajánlott bejegyzések

Öltönyben ne sportolj! – Suzuki AN 400 Burgman teszt – 2018

Sok motorossal ellentétben engem kellemes érzelmek kötnek a CVT-s rakétákhoz, mert első motorom is robogó volt. Szerencsére volt már tapasztalatom az olasz ipar rendszámos testvéreivel is, de japán eddig még kimaradt a szórásból. Többek között ezért is nagyon lelkesen vetettem neki magam a NAGYROBOGÓNAK, aki idénre teljesen átöltözött. Kommentek

Tovább
Honda NC750 XD 2018 teszt

Amikor egy gyártó új koncepcióval áll elő, mindig hatalmas kockázatot vállal, mivel még a legjobb statisztikák is képesek hamis képet festeni a vásárlók igényeiről. Van, hogy a legjobbnak gondolt mérnöki csodák is képesek kegyetlenül lebőgni, de láttunk már fordított esetet is, mikor az előre lesajnált tervet vitték, mint a krémest a vasárnapi ebédhez. Kommentek

Tovább