verado-lite

Az OnRoad felvásárolta a MotoSundayt

Az OnRoad felvásárolta a MotoSundayt

Az OnRoad felvásárolta a MotoSundayt

Hosszas tárgyalásokat követően az MS a holnapi naptól OnSunday néven fut tovább. Az egyesülés máris felborította a hazai motoros média helyzetképét.

REKLÁMvízlepergető réteg bevonat motoros bukósisakhoz plexihez

Az akvizíció eredményeként két hetente a podcastban most már Mackót hallhatjátok, az ő helyét az OnRoadnál pedig Helmet veszi át. Komoly szakmai döntés áll emögött, 4 brit tudós lett felkérve a kutatásra (bár egy kicsit azért hezitáltak, bizonytalanok voltak, mint a Brexit).

A megállapodás része, hogy az MS csapat legnézettebb privát csatornáját is átadjuk Mackónak, így Takker Youtube felületén ezentúl videók is lesznek végre, ő pedig Mexikóban folytatja pályafutását, mint kiküldött tudósító.

Sajnos nem mindenkinek sikerült úgy, ahogy gondolta. Sankonak ezentúl minden pénteken délben az OnRoad szerkesztőségének udvarán kell bemutatnia a legnagyobb attrakciót, egy ágyúból lövik ki DRZ-jével együtt.

Newo viszont hatalmasat lépett, ő lett az OnRoad ügyvezetője, így legalább felügyeli valaki Mackót, miközben meggyújtja az ágyút pénteken.

HD a két magazin videotechnikai alcégénél (a 4-es számú Motorosvideó Feldolgozó és Gyártó GMK-nál) fog tevékenykedni, így kénytelen lesz nevet is váltani, mivel ott 4K technológia áll rendelkezésre.

Nrb visszavonul, és krumplit fog termeszteni. Kérdésünkre elmondta: a motorozás már nagyon régóta csak bosszúság neki. A Bogyó és Babóca matrica úgy ráragadt a műszerfalára, hogy hetente kapott büntetéseket lassan hajtásért.

Mi úgy érezzük, mindenképpen hasznos megállapodás született. Az új médiamogul egyesülés komoly terveket sző, több videó, több podcast, több motor.

Az üzlet értéke nem nyilvános, de egyes belső értesülések szerint megközelítőleg két számjegyű az összeg.

Kommentek

MotoSunday

 - 

Ajánlott bejegyzések